< Reclama ta aiciContactează-mă folosind formularul din pagina Contact

Gradina de legume

Noul site Gradina de legume – fost gradinadelegume.uv.ro – se doreste a fi un ghid practic de cultivare a legumelor, care sa va fie de real ajutor in gradina dumneavoastra de legume. O gradina de legume proprie va poate furniza, in functie de suprafata, necesarul de legume pentru toata familia. Mai mult, surplusul din gradina poate fi valorificat, asigurandu-va astfel si o sursa suplimentara de venituri. In cazul in care dispuneti de un teren destul de mare ca suprafata, si forta de munca necesara, puteti pune bazele unei afaceri profitabile.

In acest site puteti citi sfaturi practice in legumicultura despre planificarea si pregatirea gradinii pentru cultura de legume, pregatirea de rasaduri si cultivarea de legume in gradina, sera, solar, sau prin semanare directa in camp.

De asemenea mai puteti afla cum se ingrijesc legumele, despre combaterea bolilor si daunatorilor, apoi cum se recolteaza legumele si in ce perioade.

Veti afla si de ce legumele sint importante pentru oameni. Cei interesati vor afla cum se construieste un solar sau o rasadnita.

De asemenea, puteti citi in site-ul gradinalegume.ro cateva masuri de combatere si prevenire a principalelor boli la legume, precum si metode de eliminare pentru principalii daunatori din gradina de legume.

Articolele din site cuprind sfaturi despre cultivarea traditionala a legumelor in gradina, camp sau solar, dar in curand vom avea si o sectiune cu articole despre culturile neconventionale, cum ar fi culturile hidroponice, aeroponice si aquaponice. Va astept din nou pe site ca sa fiti la curent cu aparitia noilor articole.

Add a Comment